ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Aşağı Sarpın İlkokulu

Aşağı Sarpın İlkokulu

Kınalıtepe Mahallesi/Aşağı Sarpın Sokak/Viranşehir/ŞANLIURFA
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
08:00 başlayış 13:50 bitiş
Ulaşım
Öğretmen servisi ile sağlanmaktadır. Ceylanpınar ilçe minibüsleri okulumuzun 2 km yakınından geçmektedir.
Servis Bilgisi
Okulumuz taşımalı eğitim kapsamında DEĞİLDİR.Öğretmenlerden aracı olanlar diğer öğretmen arkadaşların ulaşım sorununu gidermektedir.
İlçe merkezine 12 km uzaklıktadır.