ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Aşağı Sarpın İlkokulu

Mrt

3/A sınıfı öğrencilerimizle birlikte açık havada kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

İlkokul kademesinde okuma yazma bilmeyen öğrencilerin tespit edilerek destekleme çalışmaları yapıldı.

2024-2028 STRATEJİK PLANIMIZ GÜNCELLENMİŞTİR. HAYIRLI OLSUN

Mrt

3/A Sınıfı öğrencilerimizle deprem çantası hazırlandı ve deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Viranşehir Orman Genel Müdürlüğünün katkılarıyla öğrencilerimize farkındalık kazandırmak ve doğa bilinci oluşturmak amacıyla fidan dikme etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Öğrencilerimiz doğa ile etkileşimde bulunarak onu gözlemeye, anlamaya ve keşfetmeye gayret gösterdiler.

Mrt

Bigep Projesi kapsamında Anasınıfı A şubemizin veli ev ziyaretleri yapıldı.

Mrt

BİGEP kapsamında 4/A sınıfı öğrencileri Fen bilimleri dersinde geri dönüştürülebilir malzemelerle vazo yaptı.

Mrt

Bigep kapsamında 4. Sınıf öğrencilerimize haftalık değerlendirme ve deneme sınavı yapıldı.

Mrt

Sınıf öğrencilerimizin gerçekleştirdiği “Ailemle Okuyorum” etkinliği öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını arttırıyoruz.

Şbt

İlkokul öğrencilerimizle İngilizce dersinde “my family” ünite kelimelerini öğrenmek amacıyla sınıfımızda yaptığımız “role play” etkinliği yapıldı.

Şbt

3. Sınıf  İngilizce dersinde “toys and games” ünite kelimelerini basit craft etkinliğiyle bir oyuncak oluşturarak hem eğlenip hem öğrendik.

Şbt

3. Sınıf İngilizce dersinde “feelings” ünite kelimelerini kalıcı hale getirmek ve tekrar etmek amacıyla gerçek hayat materyalleriyle oluşturduğumuz “emotional mandarins”( duygusal mandalinalar)  etkinliği.

Şbt

Bigep Projesi kapsamında Anasınıfı A şubemizde uyguladığımız Etkileşimli Kitap Okuma Etkinliğiyle öğrencilerimiz keşfederek öğreniyor.

Şbt

Okulumuzda 2.Dönem başı  BİGEP toplantısı gerçekleştirildi.